070-777 23 10 kicki@vocalstudio.nu

Alla sånglektioner är 45 minuter 

Priserna utgår från enskilda lektioner. Önskar ni ha lektion tillsammans så är det delad lektion. 

1 lektion          700 kr

 

Delad lektion 375 kr per person.

Tiden beräknas på 30 minuter per deltagare.

Lektionspaket

Lektionspaketen avser enskilda 45 minuters lektioner. 

Att utveckla sångrösten innefattar fler moment samtidigt. Grundläggande röstteknik: andning, stöd, tonbildning, mm.  Utveckla musikalitet: rytm och time, intonera (pricka önskad ton), frasering, osv. Slutmålet är att få sångtekniken att fungera av sig själv och med en musikalisk medvetenhet få uttryck och känsla i fokus.

Startpaket

3 lektioner    1500 kr

Ett prova på paket som ger inblick i de verktyg som finns att tillgå för att bygga en hållbar röst som hjälper dig i ditt uttryck. Rekommenderas att ges som presentkort.

 

3 lektioner    1875 kr

Efter avslutat Startpaket är detta ett alternativ för att vidareutveckla den grundläggande tekniken.

 

5 lektioner    2650 kr

Förutom grundläggande sångteknik ger paketet med fem lektionstillfällen plats att utveckla den musikaliska delen mer och t ex prova på eller fördjupa olika genrestilar.

 

10 lektioner    4500 kr

Paket med tio lektionstillfällen ger tid att få den grundläggande tekniken att fungera av sig själv samt att utveckla musikaliteten, uttrycket och känslan i sången. Vi planerar kursinnehållet tillsammans. Det kan innebära att du vill prova på eller fördjupa olika genrestilar, få koll på musikteorin som t ex att bygga stämmor utifrån ackord, öva på att kompa dig själv, spela in sång i vår studio eller bara sjunga och må bra! 

 

Masterclass

Undervisning i grupp med 4-6 elever där varje deltagare har förberett en sång att framföra inför gruppen. Undervisningsformen är lärorik och utvecklande på flera sätt. Dels får var och övning i att sjunga inför publik med stöd av en pedagog och sedan ta del av när övriga gruppdeltagare undervisas.

375 kr per deltagare

Alla priser är inkl. 25% moms.

Vanliga frågor

Hur betalar jag?

Betalningen sker via faktura med 30 dagar netto. Fakturan skickas via e-post.

 

Behöver jag förbereda något inför sånglektionen?

Ta med några sånger du vill arbeta med på lektionen. Välj utifrån det du vill få hjälp med sångtekniskt t ex att utöka tonomfånget, få mer styrka i rösten, kontrollera stöd och andning, etc. Varva sånger som känns trygga och genomförbara med några som ger dig utmaningar.

 

Hur övar jag hemma?

Som introduktion får du med dig ett häfte som sammanställer de grundläggande övningar vi arbetar med under de första lektionstillfällena. Det kan ändå vara svårt att komma ihåg hur övningarna låter och vad det var du skulle öva specifikt på, därför är det till stor hjälp att spela in lektionerna, t ex på din mobiltelefon.

 

Kan alla lära sig sjunga?

Alla kan lära sig sjunga utifrån sina förutsättningar. Att träffa önskad ton och utveckla rytmkänslan går att öva upp. Det ger också självkänslan en kick som gör att man vågar tro att man kan. Tänk på att vi alla har en personlig röstklang, en timbre som gör oss var och en unik!